Merk: Nilfisk
Model: Nilfisk SM 800
Beschikbaarheid: Op voorraad
€377,00

De Nilfisk SM800 is een achterloop  veegmachine. Deze veegmachine is ideaal voor volle en krappe ruimtes. De Nilfisk SM800 veegmachine verwijdert papier, bladeren en zelfs kleine schroefjes, spijkers, bouten, blikjes, kurken en sigaretten peuken van buiten terreinen maar ook van binnen vloeren.

De Nilfisk SM800 veegmachine is de snelle reinigingsoplossing voor magazijnen, kleine productie afdelingen, parkeerplaatsen, winkels, scholen, hotels, kantoorgebouwen, bus-/treinstations en garages maar ook voor thuis. Het zeer stevige, roestbestendige frame maakt dat dit een robuuste machine is. In combinatie met twee hoofd- en twee zijborstels is dit een zeer compacte en efficiënte machine. 5 Keer sneller dan een traditionele bezem, bespaart u tijd en geld. De vuilcontainer is zeer licht, sterk en voorzien van een handgreep voor eenvoudig legen. De Nilfisk SM800 veegmachine zorgt dat uw bedrijf, openbare ruimte of privé terrein er perfect schoon uitzien zonder dat u daar hard voor moet werken.

Over de kop systeem met twee borstels geeft uitstekende resultaten bij grotere vervuiling

Grote ergonomische duwbeugel met ‘soft grip’ maakt de machine eenvoudig te manoeuvreren

De twee zwenkwielen aan de voorzijde zijn achter de zijborstels geplaatst zodat ze altijd op een geveegd oppervlak rijden

Grote non marking wielen zorgen voor het gemakkelijk verplaatsen van de machine

Sterk, roestbestendig frame

Grote 34 liter vuilcontainer

Snel en stofvrij vegen

Mechanisch eenvoudig systeem, nagenoeg onderhoudsvrij

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!